Vacatures

Leerkracht voor de bovenbouw

Kun jij lezen en schrijven met leerlingen in de bovenbouw? En vind jij het mooi om je geloof ook handen en voeten te mogen geven in je werk? Dan maken wij graag kennis met jou! We hebben namelijk voor komend schooljaar nog vacatureruimte in de bovenbouw van onze school. Het gaat om een vacature van minimaal 1,5 dag voor de klas, meer uren behoort tot de mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij voor de leerlingen van onze school en voor ons team zou kunnen betekenen.

Omdat wij een kleine school zijn werken we in combinatieklassen. Dat vraagt van leerkrachten wel bepaalde ervaring en vaardigheden maar wij zien ook dat het voor een mooie dynamiek en samenwerking in de school zorgt. We vinden het in ons dagelijkse werk altijd belangrijk dat er een goede balans is tussen hoofd, hart en handen. In de praktijk kan dat bijvoorbeeld betekenen dat voor ons de methode niet bepalend is in de indeling van onze lestijd maar dat we zelf keuzes durven maken. Rekenen en taal vinden wij net zo belangrijk als creatieve vakken en wereldoriënterende vakken.

We werken op De Zandbaan onder andere met de volgende lesmethodes: Pluspunt, Taalactief, Holmwoods, Klaar? Over!. Het geloof krijgt in onze school aandacht door alle vakken heen, we verwonderen ons met de kinderen over de prachtige schepping en over de genade van God. Daarnaast hebben wij elke maandag met de hele school een weekopening, een waardevolle start van de week. Je leest hier meer over onze identiteit.

Je komt te werken in een klein en betrokken team van ervaren leerkrachten en ondersteuners waar de sfeer goed is en we naar elkaar omzien. We staan in Rilland bekend als een school die de kinderen veel structuur en persoonlijke aandacht geeft. We hopen dat jij daar ook je steentje aan wilt bijdragen. Heb je interesse? Dan zou het leuk zijn als je voor de zomervakantie alvast een keer kunt komen kijken! We zien er naar uit kennis met je te maken!
 
Neem voor meer informatie contact op met Anneleen van Sabben (Directeur) via 06 12 055 044 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

NB: helaas is het niet mogelijk om als niet-afgestudeerde PABO-student op deze vacature te reageren. Omdat wij al een student begeleiden kunnen wij de benodigde ondersteuning hierbij niet bieden.