Vacatures

Leerkracht voor groep 3 en 4 (0,25 fte, 1 jaar ivm zwangerschaps- en ouderschapsverlof)

Onze juf is zwanger, ze hoopt er straks een heel jaar tussenuit te gaan en daarom zoeken wij een juf of meester voor het volgende schooljaar. Ben jij de enthousiaste juf of meester die volgend schooljaar op woensdag en donderdagmorgen in groep 3 en 4 op De Zandbaan aan de slag zou willen gaan? Omdat de kinderen de Bijbelvertelling volgen bij de meester van groep 5 hoef je pas om 9 uur 's morgens te starten. Je werkt samen met je duo-collega die de andere dagdelen voor de groep staat. Ben je al even uit het onderwijs dan gaat zij je zeker helpen er weer in te komen.


Omdat wij een kleine school zijn werken we in combinatieklassen. Dat vraagt van leerkrachten wel bepaalde ervaring en vaardigheden maar wij zien ook dat het voor een mooie dynamiek en samenwerking in de school zorgt. We vinden het in ons dagelijks werk altijd belangrijk dat er een goede balans is tussen hoofd, hart en handen. In de praktijk kan dat bijvoorbeeld betekenen dat voor ons de methode niet bepalend is in de indeling van onze lestijd maar dat we zelf keuzes durven maken. Rekenen en taal vinden wij net zo belangrijk als creatieve vakken en wereldoriënterende vakken.

We werken op De Zandbaan onder andere met de volgende lesmethodes: Pluspunt, Taalactief, Holmwoods, Klaar? Over!. Het geloof krijgt in onze school aandacht door alle vakken heen, we verwonderen ons met de kinderen over de prachtige schepping en over de genade van God.  Je leest hier meer over onze identiteit.

Je komt te werken in een klein en betrokken team van ervaren leerkrachten en ondersteuners waar de sfeer goed is en we naar elkaar omzien. We staan in Rilland bekend als een school die de kinderen veel structuur en persoonlijke aandacht geeft. We hopen dat jij daar ook je steentje aan wilt bijdragen. Heb je interesse? Dan zou het leuk zijn als je voor de zomervakantie alvast een keer kunt komen kijken! We zien er naar uit kennis met je te maken!
 
Solliciteren en meer informatie

Wil je solliciteren stuur dan je CV en motivatie naar Anneleen van Sabben (directeur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je eerst nog vragen, zij is bereikbaar via 06 12 055 044 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..